1. Accesul si inscrierea in platforma CHB.RO , sunt gratuite.
 2. O parte din serviciile si informatiile oferite de plaforma CHB.RO sunt GRATUITE.
 3. Alte servicii sunt platite . Platforma functioneaza pe baza de pachete cumparate sau achizitie directa care ofera acces la serviciile dorite .
 4. Accesul la serviciile oferite de platforma se poate dobandi prin 3 modalitati: performanta pe platforma, accesare publicitate sau achizitie directa prin plata online.
 5. Prestatorii sunt platiti pentru serviciile oferite  in momentul in care acestia solicita o plata si dupa ce acestia au acumulat o suma minima  in urma vanzarilor online . Plata poate fi solicitata in perioada 1-5 a lunii urmatoare pentru luna anterioara. Plata se va face in termen de max 15 zile lucratoare in contul prestatorului.
 6. In situatia in care sunt descoperite astfel de situatii in care utilizatorii incearca sa evite plata serviciilor, chb.ro, isi rezerva dreptul de a bloca posibilitatea accesare a plaformei  pe o perioada nedeterminata, fara vreo notificare prealabila.
 7. Costurile pentru fiecare serviciu al platformei sunt afisate in contul fiecarui utilizator sau prestator.
 8. Contractarea serviciilor se va realiza de catre prestator si utilizator in functie de necesitatiile fiecaruia.
 9. Termenii contractuali sunt stabiliti de catre client si prestator, fiind responsabilitatea acestora, iar platforma nu poarta nici o responsabilitate pentru actiunile utilizatorilor sau a prestatorilor.
 10. Toti prestatorii inscrisi in platforma beneficiaza de sunt verificati daca sunt autorizati.
 11. Utilizatorii si Prestatorii se pot inregistra GRATUIT si au acces GRATUIT la anumite servicii de pe platforma.
 12. Sunt servicii care necesita plata unui abonament care se realizeaza in avans, abonamentul fiind valabil pentru o perioada de la 30 de zile la 365 zile in functie de optiunea aleasa. Plata abonamentelor nu elimina plata costurilor pentru serviciile care nu sunt incluse in abonament.
 13. Pentru serviciu de consultatii online , nu exista abonament , acesta este platite in timp real din creditele achizitionate pe platforma in functie de timp si de pretul per consultatie setat de fiecare prestator.Plata pentru consultatie va fi un numar de credite variabil , taxat la minut , dupa 30 min platite anticipat cu credtitele pe care utilizatorul le are in cont si este stabilit de fiecare prestator in parte. Se considera efectuata consultatia chiar daca aceasta nu a durat cele 30 min platite cu credite in avans.In contul de utilizator puteti vedea pretul pentru cele 30 min platite anticipat si pretul pe min dupa expirarea celor 30 min. Comisioanele percepute pentru prestatori  sunt de 10% din fiecare consultatie efectuata. Plata pentru consultatiile online nu este returnabila.
 14. Pentru consultatiile offline nu exista abonament , prestatorul va putea raspunde la maxim 3 mesaje FARA LIMITA DE CARACTERE SCRISE ale utilizatorului ,  in maxim de 48 ore de la data la care utilizatorul a solicitat consultatia offline, dupa care utilizatorul va fi taxat suplimentar. Plata se face cu credititele pe care utilizatorul le are in contul personal . Creditele sunt blocate la solicitarea consultatiei offline , iar in cazul in care prestatorul nu raspunde in maxim 2 zile lucratoare , creditele vor fi returnate in contul utilizatorului . Plata pentru consultatie va fi un numar de credite fix stabilit de fiecare prestator in parte.Comisioanele percepute pentru prestatori  sunt de 10% din fiecare consultatie efectuata in termenul prevazut in prezentul articol.
 15. Serviciile GRATUITE, care sunt gratuite , vor ramane GRATUITE .
 16. Serviciile contra cost, diferit de cele gratuite si de cele menionate la art.13 ,14 vor taxate cu credite in functie de fiecare serviciul sau abonamentul ales.
 17. Nu se pot anula consultatiile online sau offline dupa accesarea serviciului dorit.Plata creditelor ramane datorata care plaforma CHB.RO.
 18. Nu se pot anula serviciile accesate de pe platforma dupa accesarea acestora. Plata creditelor ramane datorata care plaforma CHB.RO.
 19. Nu se pot anula serviciile pe baza de abonament dupa accesarea acestora.Plata creditelor ramane datorata care plaforma CHB.RO.
 20. Implica-te si castiga credite, credite care pot fi folosite pentru serviciile de care ai nevoie.
 21. Utilizatorii nu pot converti creditele castigate in bani reali . Acestea pot fi folosite doar pentru serviciile puse la dispozitie de platforma.
 22. Inregistreza-te GRATUIT, verifica in contul tau ,  care din  servicii sunt GRATUITE si care sunt contra cost platibile cu credite, CASTIGA CREDITE si foloseste serviciile nostre pentru rezolvarea problemelor tale.

Performanţa se face cu profesionişti!

SUCCESUL TAU ESTE GRIJA NOASTRA !!!